Gratisgodis.se suzies -

Jobbig dag !

Heej bloggen :)
Jag har inte skrivit på länge har haft annat för mig. Men nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite.. det känns som om jag kommer in i den perioden då jag tänker för mycket.. skit jobbigt! Jag vet inte längre vad jag ska göra, vad jag ska säga..  Allt jag gör är tydligen bara fel och jag pressar bara och är för jobbig när jag bara vill personen väl.. När jag vill att människan ska må bra, när jag vill vara där för att hjälpa utan att personen ska behöva fråga. Varför blir det bara fel? 
Det känns som om alla människor runt omkring mig är så j*vla negativa hela tiden och jag känner att det är inte precis vad jag behöver just nu. Jag önskar att jag bara kunde resa bort och vara för mig själv, känns som om ingen förstår mig även om dom tror att dom gör de.
Den ända personen som verklingen kan mig in och ut är 3000mil bort från mig och kommer inte hem på ett bra tag :( hatar när personer som jag älskar åker bort och är borta länge.. Jag känner bara att jag vill gråta men jag vet inte riktigt varför, känner mig super känslig. Nästan vad som helst kan få mig att börja gråta just nu. Men jag orkar inte sitta och deppa de leder ingen vart.

Just nu vill jag bara vara för mig själv och få mig själv att må bra. Små saker som att ha en lugn spa kväll för mig själv, titta på film eller något sånt.. Nu ska jag ialla fall gå lägga mig tror jag, har haft lite problem med att sova men jag ska ialla fall försöka. God natt

RSS 2.0
BloggaSnyggt.se Intimera.se